Blog

BUDETE POTREBOVAŤ 115 g zmäknutého masla 175 g cukru krupica 2 vajcia 80 g kyslej smotany 2 veľké prezreté banány 170 g hladkej múky 25 g kakaa 1…

Budete potrebovať 450 g hladkej múky 200 ml smotany na šľahanie (30%+) 20 g droždia 70 g cukru 1 vanilkový cukor 2 žĺtky + jedno vajce 100 g…

Teraz, keď konečne prišla jar, sme vám priniesli skutočne vzrušujúci a osviežujúci recept. Urobili sme poriadnu zeleninovú, pikantnú, mierne kyslú…

To najlepšie z oboch svetov: Japandi spája jednoduchú estetiku japonského interiérového dizajnu a komfort škandinávskeho bývania. KEĎ SA HYGGE A…

Cvikla je veľmi všestranná a super zdravá ingrediencia, ktorá je našťastie na trhu stále dostupná. Jedna z mojich obľúbených zimných zelenín a v…

Tu nájdete tipy a triky, ako si nezameniteľnú chuť kávy vychutnať ešte o trochu viac, a to aj bez certifikátu profesionálneho baristu! UMENIE…

V dózách zostanú potraviny vždy čerstvé. USPORIADAJTE SI VECI S POMOCOU SKLENENÝCH NÁDOB Kam sa zase stratila lepiaca páska? A kde sú pripináčiky?…

Dekorácia sezóny: náš domáci adventný veniec vyrobený z trendových sušených kvetov. JE JEDNODUCHÉ HO VYROBIŤ POMOCOU NAŠICH POKYNOV PRE DOMÁCICH…

Kiež by bol každý deň v roku ako tie decembrové. Každý deň by sme mohli otvoriť malé dvierka a začať deň s krásnym malým prekvapením. Pretože, a…

Plánujete tento rok vyskúšať domáci vaječňák? Pripravili sme si pre vás jednoduchý recept na neskutočne jemný a lahodný vaječný koňak, ktorý si…

Byť spolu. Smiať sa spolu. Spoločne spomínať. Sedieť pri vianočnom stromčeku a maškrtiť cukrovinky. Vianoce v každom z nás vyvolávajú trochu iné…

Jeseň je synonymom pre teplo domova, kľudnejšie večery a kratšie dni. Je to obdobie, kedy čas plynie tak nejako pomalšie a nemusíme sa nikam…